De heerlijke specialiteiten van Van der Woerd
Desembroden
Er wordt gewerkt met 3 verschillende desemculturen, allemaal met hun eigen smaak en karakter. Van de rogge en tarwedesem maken we ons Walnoten-Rozijnen brood, Rogge desem brood met gebroken rogge en ons Witte tarwe natuurdesem brood. Daarnaast hebben we een Spelt-desem in ons assortiment. Van de durum desem maken we ons heerlijke Italiaanse stokjes en ciabatta.
Skitaart
De klassieke Doornse Skitaart, een echte specialiteit.
Hazelnootschuimtaart met een gebonden kersenvulling. Op een luxe bodem met gele room. Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel en een rode bigarreau.
Speculaas
Tot op de dag van vandaag wordt er nog gewerkt met het meer dan 100 jaar oude speculaasrecept van ‘De Heus’, dit is altijd bewaard gebleven en in de loop van de tijd nooit aangepast. En dat proef je! Onze meermaals bekroonde speculaas is vrijwel het hele jaar door verkrijgbaar.
Oliebollen
Van der Woerd staat bekend om zijn heerlijke oliebollen. Bij de Echte Bakkers al meermalen bekroond met maar liefst 5 sterren!