Nieuwsarchief

Bakkerij van der Woerd scoort 5 sterren voor zijn Paasstollen! Bij de landelijke keuring door het Echte Bakkers Gilde in Wageningen zijn we bekroond met goede cijfers! Onze paasstol scoorde maar liefst 5 sterren en de beoordeling ‘uitmuntend’, het hoogste resultaat. Trots op onze bakkers! Komt u ze proeven?

Heeft u ze al geproefd?Kees en Mariska spseculaasVoor de derde keer op rij hebben we de 1e plaats gehaald met de lekkerste speculaas van de provincie Utrecht! Uit een keuring van 280 stuks speculaas is onze speculaas zonder amandelen bekroond tot de beste van de provincie Utrecht. Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Heeft u ze al geproefd?

Oorkonde 2016Bakkerij van der Woerd scoort 4 en 5 sterren voor zijn oliebollen en Kerststollen! Bij de landelijke keuring van de producten door het Echte Bakkers Gilde zijn we bekroond met goede cijfers! Komt u onze lekkere stollen en oliebollen proeven?

 

Winkel MaarnBegin november 2016 hebben wij onze derde winkel geopend aan de Tuindorpweg in Maarn. Na een paar weken verkoopwagen is de winkel even gesloten geweest en zijn we na een verbouwing nu helemaal klaar voor de start!

 

WP_20160130_07_31_19_ProIn oktober 2015 hebben wij onze vernieuwde winkel aan de Kampweg 41 in Doorn geopend. U kunt nu lekker winkelen in uw eigen tempo. Ook de bakkerij achter de winkel is tijdens de verbouwing flink gemoderniseerd. Hiermee is ons bakkersbedrijf weer klaar voor de toekomst!

WP_20160130_07_31_31_Pro

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Zo werd onze gevulde speculaas in 2015 uitgeroepen tot de lekkerste van de provincie Utrecht en werd ons volkorenbrood in 2016 bekroond met maar liefst 5 sterren!

 

WP_20160130_07_31_40_Pro

Kom eens langs in één van onze winkels in Doorn, Maarn of Eck en Wiel. Wij begroeten u graag!

Kees & Mariska van der Woerd