Specialiteiten

De heerlijke specialiteiten van Kees

 

Desembroden

DesembolEr wordt gewerkt met 3 verschillende desemculturen, allemaal met hun eigen smaak en karakter. Van de rogge en tarwedesem maken we ons Noten-vijgen brood, Rogge desem brood met gebroken rogge en ons Witte tarwe natuurdesem brood.

Van de durum desem maken we ons heerlijke stokbrood en ciabatta.

 Skitaart

SkitaartDe klassieke Doornse Skitaart, een echte specialiteit.
Hazelnootschuimtaart met een gebonden kersenvulling. Op een luxe bodem met gele room. Afgewerkt met slagroom, amandelschaafsel en een rode bigareaux.

 

Speculaas

SpeculaasTot op de dag van vandaag wordt er nog gewerkt met het meer dan 100 jaar oude speculaasrecept van ‘De Heus’, dit is altijd bewaard gebleven en in de loop van de tijd nooit aangepast. En dat proef je! Onze speculaas is verkrijgbaar als de ‘R’ in de maand is , van september tot en met april.

 

Oliebollen

OliebollenKees van der Woerd staat bekend om zijn heerlijke oliebollen. Bij de Echte Bakkers al meermalen bekroond met maar liefst 5 sterren!